Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Farkas roma börtön és menhellyel megtisztult Világ
  2014-02-23 09:32:05, vasárnap
 
  Farkas Müller Péter Sziámival a romániai börtönből születési támadóim utcájába, a Bertalan utcai okkultista vérfürdősök közé van állítva Medici Katalin néven Zirkuli egykori pusztai történelme alapján,melyből emelték kerékbetörésem után az unós pszichografológiai telkibányai központját a román kori reformátusoknak Alexandriai Katalinból a vasfüggönyösök a romániai menhellyel, a hollókői Katalin csárdás apokaliptikus álom szereplő helyetti sorsot végrehajtva uniós örökséggé, mexikóiakkal, szlovákokkal, s valamennyi Katalinjával, Jánosával, Mariannájával az egész világnak a többi, mint a Gabik, Imre börtön bűnözők könyvét végrehajtva embereken halálukig. Ezt a kezdetet Kupa Mihállyal, Pogány Judittal, Balázs Fecó Medúzás kezdetével, hogy nem szerethet senki, Papadimitruval állíották be pár éve, akkor éppen a menhely Pogány Judit elektromos csapásával Izraelnek a Kiskatónál járt. E könyv alapján áldoztak születésemkor meg leszbiként a pszichografológiai vérfürdősök megváltójának téve egykori nemes félig leszbi, félig cigány Ágnes helyett, azóta valamennyi Ágnest felemelték. Mint ismeretes a romániai Illés apokalipszis magyar kislánya Maczó Ágnes lett volna, nem 1962-ben volt négy éves, mint én Bródy János börtönénél, amivel kezdtek emberek legyikolásával.

Izrael Presserékkel, mik szintén ide vannak állítva a Rákóczi tér helyetti ember áldozással indult, azóta emberré válva élik életüket, szeretetben, mint az egykori Rákóczi téri karmikus az utcában, akinek előző élete miatt anyám sorsát ismételve 56 éve engem gyilkol az utca saját sorsát, a város könyveivel együtt rajtam végrehajtva átírva, valamennyi ország sorsával együtt. A legnagyobb csapást Csepregi Éva miatt hajtották végre a Kata kocsmai kommunisták. A pszichografológiai zsidóknak hatágú csillag a jelük, mint egykori káldeusoké, babiloné Valamennyi lírai karám, ami egykori apokalipszist írt ide van téve emberi áldozataik utcájába, együtt a megyei és debreceni oktató kórház vöröskeresztjével, a mentők húsz éve engem vittek kórházba Medveczky, Malek, Madonna, Szelep hosszabbításai miatt pszichografológiai jelet használó ember gyilkosaival. A börtön börtönben és szabadon szintén pszichografológi alapján megmentett elmeosztályok által. Jelenleg engem injekcióznak állapot tartósítóval tartósítva skizoprenként a Sátánja a csernobili orosz kezdetnek a Pszichografológiával 1986-ban a náci Barna Gabriella belőlem diplomázó ügyvédje helyett a cigánytelepének Miskolcnak és a pestieknek. Mind odamentek és külföldre. Nyomorultak a nácik, egykori infatilis távcsöves csillagász a Sárga villamosa alapján az állandó Illés apokalipszisnek Korlát központjával a bibliai csapásoknak.

Földes Ferenc Hobo a hippikkel, Földi nevekkel az elmékről, már értelmiség diplomás jövővel, kubai királylány az én nevemmel kubai kommunistákkal Kata kocsmával, vietkongok, mint amerikai-vietnámi háború, Időjelek kutyái, amik születésemkor már Johannasburga menekültek, ezzel is indított az elmeosztály nyomorultak médiája itt 1998-ban. Őz az erdőből, mint cserép sorozat egyike, ami itt voltam, Margittai Ágiék őzként néztek ki a színházban, ott támadott a színpadról Födes Ferenc színész az egyik versem alapján rám őz pszichografológiai már elhunyt szülött helyett az árnyékok közül. Nemcsak a nemesek tartoznak ide Hermész jelével a Pszichografológiának Egyiptommal, a Bibliai teljes egésze darabokra hullott a Kelettel együtt. A Vascserép csak egy a cserép babilon sorozatból, ami itt az egész médiát, összes vallást, elmeosztályt jelent teljes borsodi berendezéssel, Erdéllyel és Szombathellyel, Váccal, Székesfehérvárral, Győrrel, Kiskunhalassal, Szegeddel, Kaposvárral, Szolnokiakkal, Sopronnal, a többit fel kell kutatni, ezekkel indultak újhelyi kezdéssel. A többi cserép más vallásokat jelent, mint a budhistákat, görögöket, ezek is ide vannak állítva ember gyilkosságban. A II-es elme a cigányteleppel helycserét hajtott végre, sátánistákkal együtt Urbán Tibor összes rajzát végrehajtották a cigaretta és kávé miatti emberek gyilkosságát, mely által leszoktak a dohányzásról a menhellyel a Vasak nyomorultjai. Kíséretük ufó vasszögekkel.

Amerikát 1992-ben kezdte súly alatti pálmás zsidókkal tisztítani az én miskolciak helyetti fóbiáim sorozata után, ekkor már SS-ek, nácik kivonultak a városból Demjénék deformálóival születésem óta a főnixes fekete éjszaka világ végére váró médiájába.

A hosszabbítások, mint a Rákóczi téri Időjelek-beli Szelep emberré vált, nemesedett hozzá hasonlóvá Dávid Mónika Szörnyeteg koporsójával együtt, így lett orvos belőle dr. M. romániai Illés apokalipszis Emlék M-nek Rákóczi téri világ végi videója helyetti feleség mellett, nekem rendezve késő középkorban, mert Simon Éva karmikus református kezdetük, amelyiknek szaga volt és le kellett néznie az anyjának, szerető családot kapott, míg anyám engem nézett le helyette és késő középkorban talákozott vörös kommunista karcsai Kiss Ferenccel, aki Karcsán nézte a focimeccset az álom apokalipszis szerint.
Emberré vált a hosszabbítás 1971-es Bodor Keresztöltés népe, fogkiszedő orvosokkal együtt.

A náci gyerekek nemesedve diplomások, emberré vált egyetlen áldozásával Izraelnek és Müllernek a keleti nép és az összes cigánya és sátánistája az utcanépnek, ugyanis 1983. óta ezeket tisztítja Müller Péter romániai börtönnel az egész egészségügy és valamennyi szerepjátékos, könyvvel rendelkező tudtával börtön emelkedésével. Hatalmas erővel bírnak, egyetlen mozdulatukkal meg tudnak ölni, hatalmas szörnyetegként van a hátamon Demjén Rózsi dögje, amelyik deformál, a legyek körben elektromosságként melleim alatt, Dávid Mónika népe húsz éve a derekamat, tüdőmet szorítva kínoz éjjel-nappal, így hosszabbított a fiával jungizmust az alkoholistáknak nyíregyháziakkal is, angyalos klubok nyitóival a pesti elmebetegekkel, mint Cserép Imre börtön népével egykori cserépkori kezdetnek Újhelyben régi történelmeket végrehajtóival rajtunk a menhely részéről, amit itt 1998. óta ismételnek, miután adtam Rima Jeruzsálemként szeretőimnek az ajándékokat, egykori történelem cserepeit.

Az emberré nemesedett nagy-világ Borsodból bizakodóan tekint a jövőbe, valamennyi elmebeteg sorsát hajtja végre minket kiskoromban megtámadó csapásokét és a nálunk lévő kakukkoló börtön ufókét is az állatvédők ufóival együtt, amik támadnak bárkit, itt a kutyásokat jelentik. Még a sintérek is engem támadtak meg és büntettek meg az állatvédők helyett a városgondnokság nevében, mert tartanak az állatvédőktől a Pszichografológiájából Brigitte Bardotnak Bardo halálnépként.

Az Árnyékoskerti árnyékok, a Vaskapus vasbabilon, a Szentpéteri kapus egykori bibliai apokalipszis vallások létrehozásával, a sötétkapus dögök 1995. óta cigányokkal történő helycserével emberré váltak, ezt jelenti Caramell, a Fekete vonat, Szulák Andrea Időjelek Bermudása, pusztai Lila kocsma hajtotta végre sorsát Patkós Irma kezdete óta az időjeleknek, ez a politikát jelenti 130 éve. Elmebetegek, az egész megye az, így mennek el emberi sorssal, embernél különb sorssal, mert az embereket koldultatták egy életen keresztül, emberi feltételeket sem engedték meg, sem vizet, sem fürdőszobát, csak a Rákóczi térnek járt már 130 éve.

Pintér idetartozik, miattuk és Csiba Gábor Pszichografológiai dögje miatt a reformátusoknak, hogy pöcegödört jelent 1998. óta gyilkol a két elmeosztály Müllerékkel, eldeformálva a korláti 666 főnixes cigányteleppel a lábfejemet is szúrkálásuk után háromszög alakban ezelőtt hét évvel már.

Perverzek, nemi csapások, kurvák, ezek az orvosai is az elmeosztályoknak, borsodivánkaiaknak és füzesabonyi Pszichografológiai kommunisták mellett, ezek végig kurváztak az orvosok miatt, mint Ildikók és Erikák miatt a nyolcvanas évek óta. Sír mindenki az emberek legyikolása miatt, könnyektől tisztul a világ, olyat kottázott fel Cseh a médiával, hiszen nem tudják, mit jelent az ember, maguk hoztak létre emberjogi bizottságokat, hogy feledtessék, csapások és szerepjátékosai az apokalipszisnek.

A magyar történelmi táltosoknál kb. 15 évvel ezelőtt járt a Pszichografológia, hatalmas nagy őstörténeti szimbólum tárából egykori egyiptomi berendezésnek tisztul emberi megváltóval a cigányság és kelet minden országával. A amerikai kivándorolt vasfüggönyös nemesek és parabrutális békája a Horn szarvnak, valamennyi pszichografológiai jellel ellátott üzlettel, mint az Auchannal francia okkultista vérfürdősökkel Keletet jelenti Cseh Károly bibliás földjeként, amiért engem átcseréltek a Révész utcai kezdettel 1986-ban a lírai karámra, ezek hosszabbítanak és gyászolják a két halott veszteségüket.

A Révész és Bertalan utcai alvilági kommunisták, mint okkultista vérfürdősök, akik a két utcán folyamatosan körben járnak a szentháromsággal kezdődött apokalipszissel, benne a főnix, hippi, punk, Rákóczi tér, nácik, szörnyetegek, Digi, Avon, mint üres szíve Szandival együtt Miskolc városának, a világ összes országának könyvével, az elköltözöttekkel, a zöld pincésekkel, az ómasztai pincésekkel, a karmikusokkal, mint reformátusokkal, valamennyi apokaliptikus csapásával a városnak Kata néven van itt, a Bertalan utcaiak Medidi Katalinként vannak megmentve, rajtam végrehajtott Időjelek, Új bekezdés és valamennyi bibliai ország berendzettjének könyvével, köztük a Kósa Fiúk, lányok évkönyve, amiből orvosok és polgármesterek lettek, a Fejezetek a szexualitás történetében könyv alapján kimentett freudisták, jungisták, Púder nudizmussal, japán hintás gésájával, viktóriánus kor meztelenséggel, arabok, egykori zsidók termékenységi népként. A termékenységi népek cigánysággal beállítva a börtönből, valamennyi bűnöző, priccces dögökkel a sötétkapusokkal, mint egykori román csapások politikusokkal együtt engem jelentenek. A születési kezdet világ történelmével egykori német-magyar református berendezésban japán focizó kutyával ment tovább, még mindig tart a történelem.

Müllerék az ózdi cigányteleppel, elmeosztályokkal ismételték az összes könyvét minden szereplőnek 1998. óta a bibliai darabokra hullása óta egykori trianonnak. A cigányság adta ki támadóimmal az elektromos autóját Miskolcnak. Én vagyok Horváth Gyula Bertalan utcai okkultista már ismétlő vérfürdős szerint a cigányság és Kelet összes országának szorgalmas világmegváltója, valamennyi Vörös Oroszlános kommunista helyett engem zúztak össze, mindannyian elmeosztályt jelentenek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elmeosztályokkal, szentháromsággal, pszichografológi, nyíregyháziakkal, elmeosztályoknak, elköltözöttekkel, alkoholistáknak, apokalipszisnek, cigánytelepének, szerepjátékosai, sötétkapusokkal, reformátusoknak, reformátusokkal, világmegváltója, berendzettjének, városgondnokság, apokalipszissel, szörnyetegként, cigányteleppel, kommunistákkal, végrehajtóival, legyikolásával, hosszabbítások, politikusokkal, papadimitruval, elmebetegekkel, végrehajtották, meztelenséggel, polgármesterek, kerékbetörésem, hosszabbításai, vérfürdősökkel, jeruzsálemként, hosszabbítanak, szombathellyel, vasfüggönyösök, romániai börtönből, román kori, romániai menhellyel, hollókői Katalin, egész világnak, kezdetet Kupa, menhely Pogány, romániai Illés, egykori Rákóczi, utca saját, város könyveivel, legnagyobb csapást, mentők húsz, börtön börtönben, csernobili orosz, náci Barna, Farkas Müller Péter Sziámival, Medici Katalin, Alexandriai Katalinból, Kupa Mihállyal, Pogány Judittal, Balázs Fecó Medúzás, Pogány Judit, Maczó Ágnes, Bródy János, Izrael Presserékkel, Csepregi Éva, Barna Gabriella, Földes Ferenc Hobo, Margittai Ágiék, Födes Ferenc, Pszichografológiának Egyiptommal, Urbán Tibor, Időjelek-beli Szelep, Dávid Mónika Szörnyeteg, Emlék M-nek Rákóczi, Simon Éva, Kiss Ferenccel, Bodor Keresztöltés, Müller Péter, Demjén Rózsi, Dávid Mónika, Cserép Imre, Rima Jeruzsálemként, Pszichografológiájából Brigitte Bardotnak Bardo, Szulák Andrea Időjelek Bermudása, Patkós Irma, Csiba Gábor Pszichografológiai, Cseh Károly, Medidi Katalinként, Kósa Fiúk, Horváth Gyula Bertalan, Vörös Oroszlános,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Beney Zsuzsa - Álom  Muratáj  Föld napja április 22  Zilahy Lajos gondolata  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Mindenünk, amink van, amit sze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  A fenyő nem szép fa, (...)  Facebookon kaptam  Ünnepelj csak  Jó éjszakát  A Föld napja  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Föld napja április 22  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  A keserű igazság  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A végzet az  A keserű igazság  Jó éjt  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa  Szép estét kedves látogatóimna...  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Beney Zsuzsa - Tavasz  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A föld szépségéért  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam Krisztinától  Szent György nap  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Környezetvédelem  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Ma  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Beney Zsuzsa - Sirató  György napra  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Ma  György napra  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Próbálkozni kell ahhoz,  Mosolyogtál már ma?  Életművészet  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Zilahy Lajos gondolata  Föld napja április 22 
Bejegyzés Címkék
romániai börtönből, román kori, romániai menhellyel, hollókői Katalin, egész világnak, kezdetet Kupa, menhely Pogány, romániai Illés, egykori Rákóczi, utca saját, város könyveivel, legnagyobb csapást, mentők húsz, börtön börtönben, csernobili orosz, náci Barna, cigánytelepének Miskolcnak, állandó Illés, bibliai csapásoknak, elmeosztály nyomorultak, színpadról Födes, egyik versem, árnyékok közül, nemesek tartoznak, egész médiát, többi cserép, cigányteleppel helycserét, városból Demjénék, főnixes fekete, álom apokalipszis, hosszabbítás 1971-es, náci gyerekek, összes cigánya, egész egészségügy, hátamon Demjén, legyek körben, fiával jungizmust, alkoholistáknak nyíregyháziakkal, pesti elmebetegekkel, menhely részéről, emberré nemesedett, nálunk lévő, állatvédők ufóival, állatvédők helyett, városgondnokság nevében, sötétkapus dögök, politikát jelenti, egész megye, embereket koldultatták, életen keresztül, orvosok miatt, nyolcvanas évek, emberek legyikolása, magyar történelmi, amerikai kivándorolt, lírai karámra, szentháromsággal kezdődött, világ összes, zöld pincésekkel, ómasztai pincésekkel, városnak Kata, szexualitás történetében, születési kezdet, ózdi cigányteleppel, összes könyvét, bibliai darabokra, cigányság adta, elektromos autóját, elmeosztályokkal, szentháromsággal, pszichografológi, nyíregyháziakkal, elmeosztályoknak, elköltözöttekkel, alkoholistáknak, apokalipszisnek, cigánytelepének, szerepjátékosai, sötétkapusokkal, reformátusoknak, reformátusokkal, világmegváltója, berendzettjének, városgondnokság, apokalipszissel, szörnyetegként, cigányteleppel, kommunistákkal, végrehajtóival, legyikolásával, hosszabbítások, politikusokkal, papadimitruval, elmebetegekkel, végrehajtották, meztelenséggel, polgármesterek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 51 db bejegyzés
Összes: 7247 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2168
  • e Hét: 9641
  • e Hónap: 15882
  • e Év: 68148
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.